Voor Studenten

MuFid Consultancy heeft een tweeledig doel; enerzijds de ontwikkeling van de leden stimuleren doormiddel van consultancy projecten en trainingen en anderzijds iets terug te geven aan de stad en provincie Groningen.

De consultant focust zich op projecten in Groningen, met name voor onze partners; Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, gemeente Groningen, provincie Groningen. Daarnaast doen wij opdrachten voor non-profits en start-ups in de stad en provincie Groningen.

Als MuFid consultant zal jij opgeleid worden door voorgaande consultants en doormiddel van trainingen van EY en andere partijen. Zo zijn er meerdere instroommomenten per jaar om de continuïteit en kennisoverdracht te waarborgen. EY is onze hoofdpartner; zij geven trainingen, delen kennis, en begeleiden de projecten. Deze samenwerking is dusdanig intensief dat wij gebruik mogen maken van de naam EY, dus opdrachten door de quality control van EY gaan voordat ze gepresenteerd worden aan de klant. Dit is een ultieme kans om op zo een jonge leeftijd al zo veel te leren van zo een groot kantoor.

Contact

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En lijkt het jou leuk om naast je studie jezelf te ontwikkelen en daarbij iets terug te geven aan Groningen?

Lees dan wat MuFid Consultancy doet en wellicht is het iets voor jou!